2015-06-21 Šeimų dviračių žygis „Pažink Širvintų kraštą“

Kada: DĖL ORO SĄLYGŲ perkeltas į šeštadienį 2015-06 27, renkamės 13 val.

Kur: Renkamės prie Šešuolėlių dvaro pagrindinių vartų (netoli gaisrinės), baigus žygį vairuotojai nuo stovyklavietės turės pavažiuoti  apie 4  kilometrus paimti dviračių. Su savim vešimės visus daiktus reikalingus kelionei ir piknikui. Daiktams vežti turėsim vieną dviračio priekabą, bet geriau vis tik labai neapsikrauti.

Kaip:  Važiuosim lėtai,  su dažnais sustojimais, kad žygis būtų  įveikiamas ir vaikams nuo  6-7 metų. Didžioji dalis žygio bus nedideliais, bet gerai pravažiuojamais  labai neintensyvaus eismo keliukais.

Ką turėti: * Tvarkingą dviratį  *Vandenis ir užkandžių kelionei *  Kažką  nedidelio, kuo galėtum pradžiuginti bendražygius  piknike po kelionės * Maudymosi  reikmenis pagal poreikį.

Ką matysim: Viso apsuksime apie apie 22 km ratą. Pakeliui aplankysim Staškūniškio dvarą – jis sparčiai nykstantis, bet tai   vienas seniausių Lietuvoje išlikusių medinių dvarų.  Prie jo toks pats senas, gražus ir apleistas  parkas su laaabai storu maumedžiu. Taip pat nepelnytai užmiršto Širvintų krašto šviesuolio – kunigo Kazimiero Lajausko kapą ZIbaluose.

Šešuolėliai - Kiaukliai - Zibalai

Žygį rengia:
* Briedis.org
* Širvintų tėvų ir vaikų klubas

Dalyvavimas nemokamas ir atviras visiems norintiems. !Būtų gerai jei apie savo planus dalyvauti praneštumėte adresu mailas  arba per Facebook :

https://www.facebook.com/events/896083860452851/

 

 

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Galite naudoti šias HTML žymas ir atributus: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>